>--(°-°)--<

2008-05-16

° kde všade môže byť seno

napr. aj vo vestibule FA STU...


takto to vyzerá pri pohľade od schodiska. aj nevšímavý študent postrehne, že je tam "čosi navyše"


tak to treba lepšie preskúmať


jeeej, ono sú tam vankúše... ...a to sa tam môže aj ísť?


nie môže, MUSÍ !!
posedieť si, chochmatať sa, prechádzať sa... len pozor na nohy, medzi jednotlivými balmi sena sú medzery a nohy do nich rady zapadávajú. ale taká drobnosť predsa nikoho nemôže odradiť :P


zdroj sena je tuto... fotka je ešte zo začiatku, keď sa to celé inštalovalo. na svedomí túto "srandu" má ateliér p. kubinského... myslím že ide o celkom verejnoprospešný počin :)

a aby som nezabudla, tá fialová kockatá vec vzadu je ešte lepšia ako seno... nefotila som v nej, je tam tma, i keď s bleskom by to šlo, ale tým by sa asi narušil pocit tajomnosti :P
vrele odporúčam prechádzku útrobami kocky, kto by mal záujem, nech navštívi vestibul FA STU na nám. slobody (oproti strojníckej fakulte) - vstup sa neplatí, neviem dokedy to tam bude, ale je to príjemné na omak.


aha, a ešte takéto čosi visí zo stropu.

3 comments:

Michal said...

Ja len dodám, že celý ten seník vo vestibule bol usporiadaný do tvaru obrej obývačky a čudo vznášajúce sa nad tým, to mala byť lampa. Išlo o propagovanie ekologických materiálov v architektúre - tými balíkmi sa dá nielen zapratať foyer, ale dá sa z nich aj postaviť veľmi lacná a komfortná budova.

Anonymous said...

Hmm.. To sa teda mate. U nas na skole si nieco podobne predstavit neviem :) Nuz co.. pravnici su vacsi suchari :)

Michal said...

Heh, ešte som si uvedomil, nejde samozrejme o seno. Balíky sú zo slamy, seno je častým alergénom a navyše by takú stavbu zožrali myši, všakže Ivi? :)