>--(°-°)--<

2007-11-20

° exkurzia - CBC - geberit

toto vlastne nebola ani tak exkurzia, ako skôr prednáška o produktoch firmy geberit spolu s niekoľkými názornými ukážkami... ale námetov na fotenie sa našlo aj tu dosť.
zo školy nás sprevádzali interiéristi prof. petelen a ing.arch. morávková; za geberit prednášku viedol celkom sympatický pán (meno si nepamätám), ktorý mal ukážkovo pripravenú powerpointku, výklad k nej mal tiež pútavý (čo pri powerpointkách niektorých pedagógov nebýva vždy pravidlom) a často používal slovíčko habaďúra, najmä v súvislosti s neodbornými alebo odfláknutými inštalačnými prácami konkurencie.

exkurzioprednáška sa konala v jednej z budov komplexu cbc, konkrétne v cbc II. bratislavčanom asi nemusím dvakrát predstavovať výškovú budovu komplexu, červeno-belaso-neurčitofarebnú opachu vedľa vúb vidno naširoko-ďaleko... napriek tomu ostatné nižšie časti sú celkom fajn a pôsobia (podľa mňa) prijateľne. bola som zvedavá hlavne na interiér; z exteriéru si každý môže urobiť názor sám.


fotené pri vchode do cbc II. z tohto pohľadu mi to červeno-modré čudo prekvapivo nevadilo a hodilo sa do kompozicie :P


tento pohľad možno vidieť cez presklenú fasádu aj zvonka...


... tento už ani tak veľmi nie:) dnu sa vstupuje cez turniket, ktorý sa v čase našej návštevy dosť zasekával.


pohľad hore na galérie jednotlivých podlaží


trochu neostrá fotka, ale jediný ako-tak schopný záber dreveného obkladu zospodu schodiska. a celkom zaujímavo vyzerá v kombinácii s tými ležiacimi postavičkami vedľa... no ako hádanku to nedávam, myslím že zase až také ťažké to nie je °-°


moje pokusy s odrazom v skle... tiež je tam vidno všeličo:)


na prízemí bola aj takáto minikancelária, oddelená sklom s farebnou fóliou... trochu mi bolo ľúto toho pracovníka vnútri, vyzeral tam taký opustený.

pri vstupe už priamo do priestorov firmy geberit nás ako prvé uvítalo toto:


celkom svojská reklama ;)


páčili sa mi tieto kreslá; celý interiér bol ladený v kombinácii bielej, šedej a svetlozelenej.


pri pohľade na exponáty na podstavci mi prvé napadlo, že asi nevedia čo od dobroty s priestorom :P


ako by to bolo, keby firma geberit nemala vo svojich hygienických priestoroch použitý vlastný systém ;) tiež pekne riešený priestor, najmä tie materiály (aj doplnky) a ich zrkadlenie...


vzorka umývateľnej tapety na stene... ťažko sa tam fotilo, priestor bol maličký a stále bol niekto v zábere.


a nakoniec perlička - zvedavý pohľad prof. petelena °-°

No comments: